5-daagse reinigingsretreat te Lochem 19 april tot en met 23 april 2023

Speciaal voor vrouwen

Zo buiten…Zo binnen…

In het voorjaar zindert de natuur van groei- en bloeikracht. Dit is een mooie tijd om te reinigen, te bezinnen, ruimte te maken, geïnspireerd te raken en nieuwe stappen te zetten…

Net als voorgaande jaren is de basis van deze reinigingskuur het Indiaanse Seneca dieet. Ervaar dat reinigen je levenskracht, energie en creativiteit kan opleveren. Het bevordert je gezondheid en daarnaast is het voor velen van ons ook heerlijk om wat kilo’s kwijt te raken.

In deze reinigingsretreat gaan we ons dieper verbinden met met moeder aarde en stellen we de elementen uit de natuur centraal, zo zal elke dag in het teken staan van een specifiek element. De reiniging wordt ondersteund door een inspirerend programma waar meditatie, healing tao, muziek, dans, natuurbeleving en rituelen deel van uitmaken.

Er is ook de mogelijkheid om een massage te boeken. We houden rekening met een goede balans tussen rust en activiteit. De retreat vindt plaats op Centrum Athanor, een prachtige locatie in de Achterhoek. (www.centrumathanor.nl)

Aanvang van de retreat: woensdag 19 April vanaf 19.00 tot en met zondag 23 April 16.00

Kosten: 675,00 pp Toeslag voor een 1 persoonskamer is 79,00 euro

Bij aanmelding voor 15 januari 2023 ontvang je 50,00 euro vroegboek korting!!

De begeleiding is in handen van Rosa Verlaan( www.adisa-healing.nl) in samenwerking met Clarine Ritzen, Ellen Haring en Hilly Danser

Enthousiast geworden??

Mocht je interesse hebben kun je meer informatie opvragen door een mail te sturen naar rosa@adisa-healing.nl

Download de flyer