Esoteric soulhealing

Soms voel je dat je een bepaalde kant op wil gaan in het leven, maar door allerlei rationele gedachten of meningen van anderen laten we ons hierdoor beïnvloeden ...

soulhealing

Esoteric soulhealing

Een krachtige vorm van healing die werkt op alle lagen van het lichaam, fysiek, emotioneel een mentaal.

Deze vorm van heling is er op gericht om blokkades op te heffen, waardoor de energie weer vrij kan stromen. Hierdoor wordt de weg vrij gemaakt naar gezondheid, vitaliteit en innerlijke harmonie.

Esoteric soulhealing gaat ervan uit dat lichaam, geest en ziel nauw met elkaar zijn verbonden. Door overbelasting, onopgeloste trauma’s en angst stagneert en blokkeert uiteindelijk onze energiestroom en kan er disbalans ontstaan. Deze disbalans kan er voor zorgen dat we ziek worden of niet lekker in ons vel komen te zitten.

Soulhealing wijst ook op het feit dat de energiestroom stagneert als we geen gehoor geven aan onze zielsbestemming.

Soms voel je dat je een bepaalde kant op wil gaan in het leven, maar door allerlei rationele gedachten of meningen van anderen laten we ons hierdoor beïnvloeden en besluiten dan bv dit niet door te zetten. In veel gevallen kom je later toch weer voor dezelfde keus te staan of word je min of meer gedwongen door bv ziekte of een burn-out  een andere weg in te slaan.

Bij esoteric soulhealing worden verschillende technieken gehanteerd

Magnetic healing

Hierbij wordt gebruik gemaakt van handoplegging op verschillende plaatsen op of vlak boven het lichaam.

De healer verkent eerst het auraveld en de conditie van de chakra’s bij de client.
Signaleert waar blokkades zitten, heft deze op en vult deze vervolgens aan met helende energie.

Radiatory healing

Dit is een variant op de magnetic healing, waarbij het lichaam niet aangeraakt wordt. De healer verkent het auraveld en de chakra’s op afstand en kan via zijn eigen energieveld, blokkades weghalen en met helende energie aanvullen waar nodig.

Deze vorm van healing is heel diepgaand en uitermate geschikt voor mensen die je niet kunt aanraken of mensen die het niet prettig vinden om aangeraakt te worden.

Deze vorm kan  ook gebruikt  worden bij healingen  voor groepen.

 

Emotioneel lichaamswerk

Tijdens een van bovenstaande healingsessies kan het zijn dat er sterke emoties bovenkomen of een fysiek ongemak dat niet genegeerd kan/wil worden, bv woede of benauwdheid. Hier uiting aan kunnen geven kan dan heel belangrijk zijn voor het helingsproces van de cliënt.

Ademwerk/rebirthing

Ademhalingstechnieken kunnen ook helpend zijn om blokkades op te heffen. We houden veel vast met onze adem en slaan dit op in het lichaam.

Rebirthing is een ademhalingstechniek waarbij geboortetrauma’s geheeld kunnen worden.

Reading

Bij een reading zitten cliënt en healer tegenover elkaar en kun je een vraag stellen.

De healer stemt  zijn/haar energie  af op de cliënt en benoemt wat hij/zij voelt of doorkrijgt. Hierbij moet je denken aan woorden, beelden, gevoelens.

Dit geeft vaak inzicht en/of antwoord op de vraag die gesteld is.

In de sessies die ik geef gebruik ik de verschillende technieken vaak door elkaar heen. Dit gaat intuïtief. Het kan ook zijn dat ik muziek gebruik op de achtergrond of een muziekinstrument even bespeel of klanken maak als ik voel dat dit aan de orde is.

Iedere sessie kan daardoor anders verlopen, ik volg hierin mijn intuïtie.