Isabella Verbruggen Rosa Verlaan priesteres

Priesteres training

Als Priesteres dien je het goddelijk vrouwelijke en durf je je te laten leiden en leiding te nemen in afstemming met wat nodig is voor het hoogste goed.

Trainingen

Priesteres jaartraining

Tijdens deze training wordt je uitgenodigd het pad van de Priesteres te volgen

Een priesteres is van oudsher verbonden met het vrouwelijke principe van de schepping, de Moedergodin, de aarde en de natuur en heeft nu een eigentijdse vorm.

De priesteres en de godin in haar vele hoedanigheden hebben diepe imprints in ons collectief onderbewuste. We herkennen ze als archetypen en kunnen er door worden aangetrokken. Door hen boren we bronnen van wijsheid en creativiteit aan in onszelf.

Als Priesteres dien je het goddelijk vrouwelijke en durf je je te laten leiden en leiding te nemen in afstemming met wat nodig is voor het hoogste goed.

Het eerste jaar van de training zul je vooral ervaren en een innerlijk proces doormaken. Je gaat een diepe verbinding aan met moeder aarde en de elementen, leert leven met het ritme van de seizoenen en je ontwikkelt je intuïtie.

Daarna maak je je verschillende vaardigheden eigen zoals: het leiden van rituelen en ceremoniën, het begeleiden van levensovergangen en leer je sacrale ruimten te scheppen zowel binnen als buiten in de natuur. Aan het eind van elk jaar onderga je met je medezusters zelf een inwijding.

De spirituele geschiedenis van ritme en het effect van ritme op lichaam en geest

Uniek in deze training is dat de framedrum, een oud ritueel muziekinstrument, een belangrijke rol speelt. Je verdiept je in de wereld van de drum, de spirituele geschiedenis van ritme en het effect van ritme op lichaam en geest. Je exploreert de ritmische muziek op de drum opdat zij in je handen een krachtig instrument wordt.

Eveneens is een belangrijke vaardigheid die je je eigen maakt, het vermogen om met energie te werken. Je leert hoe je je kunt afstemmen om een kanaal van liefde te zijn en te vertrouwen op je innerlijk leiding. In de training gaat aandacht uit naar heling; heling voor onszelf, voor de ander en voor de aarde.

De Priesteres Training duurt 2 jaar. Zij bevat 8 weekenden per jaar en de bijeenkomsten vinden om de 6 weken plaats in ritme met het jaarwiel.

Vooraf is een kennismakingsweekend gepland, dit biedt je de gelegenheid te onderzoeken en te ervaren wat het inhoudt om deel te nemen aan deze 2-jarige Priesteres Training en zullen we nog meer informatie geven over deze training.

Deze Priesteres Training met Framedrum en Heling wordt geleid door Rosa Verlaan en Isabella Verbruggen.

 

In de agenda lees je wanneer er een kennismakingsweekend gepland is en de Jaartraining van start gaat.