De Rite van de Baarmoeder

De Rite van de baarmoeder is een prachtig ritueel dat is ontstaan in de jungle van Zuid-Amerika en zich inmiddels aan het verspreiden is over de hele wereld. Het is een krachtig ritueel waarin je loslaat wat niet meer bij je past. En waarin je contact maakt met je innerlijke grootsheid en verlangens.

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. Of je hebt een kwetsuur opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.

Echter, NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs. Dit geldt voor alle vrouwen.

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;

De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13de rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder.

Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay-Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden. Het getal 13, staat voor de 13 manen. Vrouwen, die de rite ontvangen hebben, kunnen de rite weer doorgeven.
Gedurende deze ceremonie ontvang je de Rite van de Baarmoeder. Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite uiteraard ook ontvangen. Voor elke vrouw is deze ceremonie van waarde. Voor ontvangst van de Rite wordt er door elke vrouw vooraf persoonlijk werk verricht.

In een cirkel maak je op een natuurlijke manier contact met datgene wat je wilt loslaten. Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maak je contact met datgene wat je wilt manifesteren. Hierna wordt de Rite overgedragen door de Womb Keeper(s).

De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn.

Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.

Rosa organiseert de dag in de Ooij

Wanneer: 14 oktober 2023 van 10.30-16.30 inclusief lunch
Waar: Kruisstraat 10 Ooij
Aanmelden via rosa@adisa-healing.nl
Kosten: 80 euro

Download de folder De Rite van de Baarmoeder