rodetent-header1c-w

Volle Maancirkel voor Vrouwen

We zijn afgestemd op kosmische wetmatigheden: de verbondenheid van vrouwen met de Maancyclus toont daar slechts een tipje van. In de veilige omhulling van een cirkel Vrouwen willen we onze verbondenheid met de maan, met het ritme van seizoenen, met elkaar, verdiepen en verrijken

Maancirkels ~ Vrouwelijk Perspectief

De maancirkels staan voor de ontmoeting van vrouwen bij Volle Maan. We zijn afgestemd op kosmische wetmatigheden: de verbondenheid van vrouwen met de Maancyclus toont daar slechts een tipje van.
In de veilige omhulling van een cirkel Vrouwen willen we onze verbinding met de Maan, met het ritme van de seizoenen, met elkaar als vrouw, verdiepen en verrijken. Ik verzorg Maancirkels voor vrouwen om inzichten en ervaringen op te doen, die te delen en elkaar te inspireren.

Regelmatig start er een volle maancirkel. De avonden staan los van elkaar. Je kunt je dus per avond opgeven, voor welke data zie de Agenda.

Rituelen & verhalen ~ scheppend inzicht ~ ervaren verbinding

Mythes, verhalen, beelden, muziek, dansen, rituelen en vieringen brengen ons op het spoor van oer-ervaringen. Archetypische wijsheden die iets vertellen over ons collectief gedeelde vrouwelijk wezen. We werken aan de hand van een verhaal, een ritueel, muziek of kunstzinnige activiteit om ons onbevangen onder te dompelen in zo'n schepping, en onze ervaringen en inzichten daarmee uit te wisselen. Zo komen we iets dichterbij ons eigen innerlijk, bij het vrouw-zijn èn bij het grotere geheel van Aarde en Kosmos.

De maancirkel is voor alle vrouwen ongeacht leeftijd, religie of levensvisie

In de agenda zie je wanneer er weer een volle maancirkel voor vrouwen start in Toldijk.

Binnen de maancirkel zal er aandacht besteed worden aan het thema van de volle maan van de betreffende maand. We maken soms gebruik van een (geleide)meditatie of een verhaal. We trekken een maankaart of zingen een lied en eindigen met een intentie die we mee kunnen nemen in ons dagelijks leven. Daarnaast is er ruimte om te delen met elkaar.

Ervaar de steun en de kracht die uitgaat van een vrouwencirkel

De avonden staan los van elkaar. Je kunt je dus per avond opgeven. Er is ruimte voor max 10 vrouwen.
Kosten:15,00 per avond, graag contant betalen.

Opgave graag bij; Rosa Verlaan 0623185701 / rosa@adisa-healing.nl